Ervaringen van onze klanten

Ik kan schermen met uitspraken als “meer dan 15 jaar ervaring” of “ruim 400 tevreden klanten” maar wat kun je met deze informatie? Ik zoek online ook naar reviews van tevreden klanten, en verwacht van een ambitieuze ondernemer hetzelfde. Op deze pagina laat ik graag mijn klanten aan het woord. Meer weten? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

Henk Frank

Ik kan Ecomcijfers aanbevelen, er wordt niet alleen voor u gewerkt maar ook met u mee gedacht en zoals de naam het al zegt echt goed advies gegeven.

Met een wordt TOP.

Marco Custers

Ecomcijfers voor een persoonlijke aanpak op het gebied van je zakelijke administratie daardoor kan ik als ondernemer mij bezighouden met ondernemen.

Christa Heijens

Al heel wat jaren onze belasting adviseur niks is hem teveel! 

Johnny Ma

Tonie helpt mij al jaren met administratieve uitdagingen, zodat ik mij kan focussen op de business. Zijn vlotte reactiesnelheid op mijn berichten zorgen ervoor dat ik direct door kan en de 1-op-1 strategische gesprekken geven mij een goed overzicht, zodat ik belangrijke toekomstbestendige beslissingen kan maken.

Patrick Beckers

De heer van Wijk is een betrouwbare partner waar je op kunt bouwen. Vakbekwaam met de juiste visie. Onze bedrijfsadministratie is hierbij al jaren in verzekerde handen. Een baken in deze onstuimige tijd.