Tonie van Wijk - Ecomcijfers

Tonie is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van Ecommerce 

ondernemingen, waaronder bol.com, Amazon, Youtube, Shopify, Dropshipping.


Ontzorg je administratie en laat Tonie jouw business cijfergewijs naar een hoger niveau tillen.Over Tony

Cijfers hebben me altijd getrokken. Niet zozeer rekensommetjes maken op de basisschool, juist de betekenis achter getallen vond ik op jonge leeftijd al heel interessant. Een opleiding economie aan de universiteit lag dan ook voor de hand. Ik begon mijn studie in Maastricht, na twee jaar stapte ik over naar de universiteit van Tilburg waar ik zou gaan samenwonen met mijn vriendin. Na mijn studie ging ik werken bij een accountantskantoor. In een periode van zeven jaar deed ik ervaring op bij drie kantoren, in 2011 zou ik de overstap maken als controller bij de Koninklijke Mosa. Het werd me al snel duidelijk dat ik mezelf in het bedrijfsleven niet voldoende kon ontplooien.


Groeien is meer dan omzet maken

In 2012 ging ik van het bedrijfsleven naar een eigen bedrijf, zeven jaar later zat het team op zes FTE. Hoewel ik er natuurlijk best trots op was dat ik een succesvolle onderneming had opgebouwd, was ik meer bezig met mijn eigen bedrijf runnen dan met andere ondernemers. In 2020 besloot ik daarom mijn onderneming terug te schalen. Minder klanten in mijn portefeuille betekent meer tijd en aandacht voor iedere individuele klant. Nu heb ik weer het gevoel dat de energie die ik in mijn klanten steek weer dubbel en dwars terugkomt.


Ik ben ondertussen al ruim 20 jaar werkzaam als boekhouder. Gedurende deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan in diverse branches en heb ik geadviseerd bij groei, herstructureringen, fiscale advisering en administraties.

Ik heb alle opleidingen afgerond om mezelf accountant te mogen noemen, maar heb er voor gekozen om me niet aan te sluiten bij de beroepsorganisatie (NBA). Hierdoor kan ik scherpere tarieven aanbieden dan andere partijen.


Neem vrijblijvend contact op voor een intake gesprek, naast informatie geven luister ik ook graag naar jouw verhaal en ambities.

Wat anderen over Tonie zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Henk Frank

Ik kan Ecomcijfers aanbevelen, er wordt niet alleen voor u gewerkt maar ook met u mee gedacht en zoals de naam het al zegt echt goed advies gegeven.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Marco Custers

Ecomcijfers voor een persoonlijke aanpak op het gebied van je zakelijke administratie daardoor kan ik als ondernemer mij bezighouden met ondernemen.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Johny Ma
Zonder Tonie zou mijn administratie een puinhoop zijn. Met zijn hulp kan ik betere financiële beslissingen maken voor mijn bedrijven en hij is vliegensvlug met het beantwoorden van korte vragen via Whatsapp.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Heb je nog vragen, 

of wil je een afspraak maken?

Ik ben zowel telefonisch, per email als met Whats-app bereikbaar. Ook is het altijd mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken.
Ik ga regelmatig op cursussen om de kennis up-to-date te houden. Daarnaast ben ik geabonneerd op diverse nieuwsbrieven. Voor vragen die buiten mijn kennisgebied liggen, heb ik een netwerk van specialisten om me heen, die ik naar behoefte kan inschakelen. 


Neem contact op, of plan direct een afspraak in!