Boekhouder inhuren
15+
Ervaring
400+
Tevreden klanten

2500+

Ingediende aangiftes

Vraagbaak

Voor veel ondernemers is het vrij normaal om (een deel van) de administratie uit te besteden, vragen stellen aan de boekhouder is echter niet altijd even vanzelfsprekend. Obstakels als een slechte bereikbaarheid, ouderwetse communicatie methoden, uurtje-factuurtje en een gebrek aan inlevingsvermogen blijkt niet altijd te overbruggen. Dat is jammer, want als ondernemer zul je regelmatig met vragen zitten waarvan je weet dat een oplossing binnen handbereik ligt.


Als afgestudeerd accountant met ervaring in het bedrijfsleven ken ik naast de cijfers ook de praktijk. Je kunt me vragen stellen die snel beantwoord worden, uiteraard in begrijpelijke taal. Als ik niet direct antwoord voor je heb, bijvoorbeeld op een sector-specifieke vraag, dan zoek ik het op of informeer ik binnen mijn netwerk. Uiteraard houd ik rekening met jouw privacy en zal ik nooit persoonlijke informatie delen zonder uitdrukkelijke toestemming. Als je met een uitdaging zit waar ik een geschikte persoon, organisatie of oplossing voor weet, dan geef ik je alle informatie die je nodig hebt.


Met mij als financieel adviseur blijf je op de hoogte zonder zelf tijd te verspillen aan uitgebreid onderzoek. Als ondernemer wil je bezig zijn met jouw bedrijf, laat de rest gerust aan mij over!


Gratis kennismakingsgesprek!

Mocht je een overstap overwegen starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De hieronder weergegeven tarieven zijn indicatief en gebaseerd op volledige uitbesteding. Voor een exact tarief voor jouw eigen onderneming, plan een GRATIS kennismakingsgesprek.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Henk Frank

Ik kan Ecomcijfers aanbevelen, er wordt niet alleen voor u gewerkt maar ook met u mee gedacht en zoals de naam het al zegt echt goed advies gegeven.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Marco Custers
Ecomcijfers voor een persoonlijke aanpak op het gebied van je zakelijke administratie daardoor kan ik als ondernemer mij bezighouden met ondernemen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Johny Ma
Zonder Tonie zou mijn administratie een puinhoop zijn. Met zijn hulp kan ik betere financiële beslissingen maken voor mijn bedrijven en hij is vliegensvlug met het beantwoorden van korte vragen via Whatsapp.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op!